Ο Λογιαριασμός μου
Ή συνδεθείτε με μια άλλη υπηρεσία παροχής ταυτότητας:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

RAIDER R20 ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ RDP-R20 039709

Γράψτε μια κριτική
12,00
10-6247
Σε Απόθεμα - παράδοση 1-5 ημέρες
+
Αγοράστε με 1-κλικ
  • Pinterest

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τάση: 230V
Τροφοδοσία: Με καλώδιο
Για τη σειρά RDP-R20

Περιγραφή

Ο φορτιστής RAIDER R20 RDP-R20 είναι μια αξιόπιστη και αποδοτική λύση για τη φόρτιση των μπαταριών των εργαλείων σας. Με τροφοδοσία 230V και καλώδιο, εξασφαλίζει σταθερή και αποτελεσματική φόρτιση. Ο σχεδιασμός του περιλαμβάνει ενσωματωμένη προστασία από υπερφόρτωση, υπερθέρμανση και βραχυκύκλωμα, παρέχοντας ασφάλεια και επιμηκύνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Εύχρηστος και ανθεκτικός, ο φορτιστής αυτός αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του εξοπλισμού σας, διασφαλίζοντας ότι τα εργαλεία σας είναι πάντα έτοιμα για χρήση.

Σημαντικά Χαρακτηριστικά

Ενσωματωμένη Προστασία: Ο φορτιστής διαθέτει συστήματα προστασίας από υπερφόρτωση, υπερθέρμανση και βραχυκύκλωμα, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και τη μακροχρόνια χρήση των μπαταριών σας.

Αξιόπιστη Τροφοδοσία: Με τάση 230V και τροφοδοσία με καλώδιο, ο φορτιστής παρέχει σταθερή και αποδοτική φόρτιση για όλα τα εργαλεία της σειράς RAIDER R20.

Διάρκεια Ζωής Μπαταρίας: Οι προστατευτικές λειτουργίες του φορτιστή συμβάλλουν στην επιμήκυνση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, καθιστώντας τον έναν αποδοτικό και οικονομικό εργαλείο για τον επαγγελματία και τον ερασιτέχνη.

Εύχρηστος Σχεδιασμός: Ο συμπαγής και ανθεκτικός σχεδιασμός του φορτιστή επιτρέπει εύκολη χρήση και αποθήκευση, καθιστώντας τον ιδανικό για κάθε εργαστήριο ή εργοτάξιο.

#φορτιστής #RAIDER #R20 #ασφάλεια #αξιοπιστία #προστασία_μπαταρίας #υπερφόρτωση #υπερθέρμανση #βραχυκύκλωμα

Brands:
RAIDER

Δε βρέθηκαν Κριτικές

ESPA LOGO