Ο Λογιαριασμός μου
Ή συνδεθείτε με μια άλλη υπηρεσία παροχής ταυτότητας:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Προφίλ Εταιρείας

Η CTS ιδρύθηκε το 2014 με έδρα την Αλεξανδρούπολη και ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής, στην περιοχή της Θράκης. Παρέχει υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες και προϊόντα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Τεχνολογίας. Προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις και διαθέτει πιστοποιημένες υπηρεσίες και προϊόντα. Από τον Ιανουάριο του 2017 και ακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς και της τεχνολογίας δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην διεύθυνση www.cts-gr.com. 

Αντιλαμβανόμαστε την πληροφορική ως σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα κάθε επιχείρησης και θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι στρατηγικοί συνεργάτες σε θέματα πληροφορικής για τους πελάτες μας. Αποτελούμε τεχνικοί συνεργάτες και εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές των μεγαλύτερων εταιριών και στηριζόμαστε πάντα σε αξιόπιστα και δοκιμασμένα προϊόντα μαζί με ολοκληρωμένες παρεχόμενες υπηρεσίες, έτσι ώστε ο κάθε πελάτης μας να μπορεί να απολαμβάνει λύσεις ειδικά φτιαγμένες για τις δικές του ανάγκες. Παράλληλα η CTS φροντίζει διαρκώς ώστε το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών να είναι πάντα στο υψηλότερο δυνατό σημείο με έμφαση σε όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και τάσεις κάτι που αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την επιτυχία κάθε λύσης. Η εμπειρία μας στο χώρο, μας επιτρέπει να μιλάμε με σιγουριά και να πράττουμε με αυτοπεποίθηση, δίνοντας πραγματικές λύσεις και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά, καθώς μια από τις θεμελιώδεις αρχές μας είναι η σωστή εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη, προσφέροντας καινοτόμες και πρωτοπόρες υπηρεσίες και προϊόντα.

Από το 2014 η XEROX HELLAS μας έχει ορίσει επίσημους αντιπροσώπους με πιστοποιημένο προσωπικό, για την πώληση προϊόντων XEROX και την τεχνική κάλυψη των νομών Έβρου και Ροδόπης. Η XEROX είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στο χώρο της Τεχνολογίας και των εκτυπώσεων, με πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διαχείρισης εγγράφων και επιχειρησιακών διαδικασιών. H μέριμνα για τη σωστή εξυπηρέτηση και την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, αποτελούσε ανέκαθεν μια από τις θεμελιώδεις αρχές της XEROX. Την διατήρηση αυτών των αρχών θα διασφαλίσει και η CTS, μέσα από τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών της και την προσφορά καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων. Αποτελεί δέσμευσή μας να παραμείνουμε σταθεροί στις αξίες της XEROX, διατηρώντας την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλει.

Με την πάροδο του χρόνου και μέσα σε μικρό διάστημα από την ίδρυση μας έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και άλλων μεγάλων εταιριών, των οποίων είμαστε πλέον Αντιπρόσωποι – Επίσημη Συνεργάτες   και Εξωτερικοί Συνεργάτες. Αποτελούμε εξουσιοδοτημένη συνεργάτες της DELL, μία από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες στον κόσμο. Την AUTOMATION & POWER μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο του Βιομηχανικού εξοπλισμού, που αφορά Βιομηχανίες και όχι μόνο στον τομέα του Βιομηχανικού Αυτοματισμού, Βιομηχανικά Ηλεκτρολογικά Υλικά, Ολοκληρωμένα Συστήματα Κίνησης και πολλά ακόμα. Την IPPARTNERS στους κλάδους της βιομηχανίας, της εκπαίδευσης, της υγείας και των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων. Την NETBULL σε μεγάλα έργα Πληροφορικής του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα. Την MEGASOFT μία ελληνική εταιρεία παραγωγής λογισμικού – μηχανογράφησης. Από το 2020 έχει προστεθεί επίσης η συνεργασίας μας με τον όμιλο GLOBALSAT. O όμιλος είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες – διανομείς προϊόντων τεχνολογίας, οικιακών μικροσυσκευών και αυτοματισμού γραφείου στην Ελλάδα. Προσθέσαμε νέες κατηγορίες προϊόντων, όπως τον Οικιακό εξοπλισμό, λευκές συσκευές TCL, τηλεοράσεις TCL & Gaming. Το 2023 προσθέσαμε μια ακόμα δυνατή συνεργασία με την εταιρεία INVENTOR και όλη την γκάμα των προϊόντων της.

Στόχος μας να αποτελέσουμε μια σταθερή δύναμη στο χώρο παραμένοντας αναλλοίωτοι εμείς και οι αρχές μας στο πέρασμα του χρόνου. Να αποτελέσουμε πρώτη επιλογή κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Δεν σκεφτόμαστε απλώς για το μέλλον,  το δημιουργούμε.

ESPA LOGO